Lees verder Brioni

Het Italiaanse familiebedrijf Brioni is wereldwijd bekend om haar exclusieve op maat gemaakte kleding.

Lees verder

Lees verder Kiton

De basis van het zeer exclusieve merk Kiton ligt in de klassieke Napolitaans kleermakersleer. Stoffen van middelmatige kwaliteit doen zelfs het werk van de beste kleermaker teniet, is de mening van Kiton-oprichter en eigenaar Ciro Paone.

Lees verder

Lees verder Brunello Cucinelli

Schoonheid, vakwerk en het humanisme zijn de drie pijlers waarop de uit Umbrië afkomstige Brunello Cucinelli zijn imperium heeft gebouwd.

Lees verder

Lees verder Corneliani

Alfredo Corneliani was met zijn handgemaakte regenjassen in de jaren dertig een pionier op het gebied van exclusieve herenmode. De kwaliteit van zijn werk maakte hem al snel succesvol in heel Italië.

Lees verder

Lees verder Jacob Cohën

Al heel lang is de jeans geen werkkleding meer, maar een lifestyle. Elke man dient over één a twee goede jeans in zijn garderobe te beschikken.

Lees verder

Lees verder Borrelli

Een overhemd van Borrelli is een statement. Het draagt respect uit voor de tradities van het verleden en staat tegelijkertijd voor de hedendaagse top van elegantie.

Lees verder

Lees verder Fedeli

Een kasjmier trui van hoge kwaliteit, gemaakt door Fedeli, is iets wat elke kledingkast nodig heeft. Maar ook de polo's en T-shirts van Fedeli stralen klasse uit.

Lees verder

Home Onze merken